Intermezzo: Zajetí v krčmě


Dne 8. března 2014 od 17 hodin v brněnské Středověké krčmě na Náměstí Svobody se odhodláme k zajetí se do kolejí V zajetí. Je třeba oslavit porážku démona, který Stínotvrz sužoval na minulém LARPu, jmenovat po smrti barona a kapitána stráže Jižní brány nového kapitána a prodiskutovat situaci ohledně kandidátů na nového barona. Kromě toho je třeba pít, bavit se, veselit, zpívat, hrát v kostky, karty, užívat si s markytánkami a samozřejmě pletichařit!
K tomuto účelu jest třeba několika chrabrých mužů a spanilých dam, aby doplnily za drobný poplatek 50,- Kč na organizační výdaje a za vlastní útratu u milostivého panstva ze Středověké krčmy naše stavy. Sháníme tyto role:

Bard - alespoň 1x
Markytánky - jak by řekl každý voják, čím víc tím líp (1/∞)
Poručík Taedrin - již obsazeno
Vojáci - jak by řekla každá peněz chtivá markytánka, čím víc tím líp (3/∞)
Věštec - již obsazeno
Protřelý karbaník - již obsazeno
Měšťané a mezi nimi se skrývající temné existence (pro příklad: fixlující karbaníci, zloději a samozřejmě i horší, záleží na vaší fantazii) (1/∞)
Šlechta - max. 2 lidé
Špehové odboje
Případně nám můžete napsat na adresy kratochvil.93@gmail.com a zana.kom7@gmail.com vlastní návrh nebo přijet za svou vlastní postavu, s níž jste s námi byli na LARPu ze světa V zajetí již dříve.

MAXIMÁLNÍ POČET HRÁČŮ JE 20, proto neváhejte!!!

Registrace (e-mail na adresy kratochvil.93@gmail.com a zana.kom7@gmail.com s vaším reálným jménem, přezdívkou, věkem, bydlištěm, postavou, o niž se ucházíte, a případným životopisem) se započíná tímto dnem a bude trvati až do 1. března 2014, tedy do soboty týden před samotnou akcí. Důvodem je nutnost vědět, jaké role jsou obsazeny, dostatečně předem, zařídit se podle toho a domluvit s hráči věci, které jejich postavám chceme přidat do vínku kvůli probíhajícímu dění. Není nutné psát celý životopis, ale oceníme to.

Žádné komentáře:

Okomentovat