KP a CP - Kostýmové a Cizí postavy

Kostýmové postavy

Zkušenějším hráčům se tímto nabízí několik speciálních postav, za které si mohou zahrát. Tyto postavy budou mít ve Stínotvrzi větší roli. Například nějakého vyššího šlechtice, hlavního mága nebo třeba dokonce Zimosnáře.
Abyste se však k této roli dostali, musíte splnit několik základních kritérií - protože takovéhle postavy přece jen nemůžeme svěřit jen tak někomu.
  1. Máte větší zkušenosti s RP. Napište jaké (přes registraci) a můžete začít vybírat.
  2. Zvolíte si postavu, napíšete nám, proč jste si ji vybrali.
  3. Přidáte k tomu váš návrh, jak byste ji RPili (jako tajemného podivína, jako přátelského blba,...)
  4. Sdělíte, zda máte na danou postavu vhodný kostým. Popř. jak si vhodný kostým představujete a zda jste ochotni si ho sami vyrobit.
  5. Na závěr napíšete, co od RP s vámi vybranou postavou očekáváte (dobrodružství, vysedávání v hospodě,...).
Na základě těchto kritérií my určíme, zda jste schopni danou postavu skutečně správně odehrát. Pokud usoudíme, že ano, předložíme vám základní fakta (reálie v odrážkách) o historii této postavy a o jejích vlastnostech. Bude to pouhý hrubý nástin. Vaším dalším úkolem bude tento hrubý nástin rozpracovat tak, aby vám plně vyhovoval. My už ho pak jen schválíme, popř. poupravíme a dáme vám do rukou finální verzi. A voilá, je z vás KP - kostýmová postava.


Seznam kostýmových postav


Cizí postavy

Zásadní rozdíl mezi kostýmovou a cizí postavou je v tom, že jakožto cizí postava de facto pomáháte organizátorům. Tam, kde nemohou hrát oni všelijaké postavy, hrajete je vy. Tzn. že během jednoho dne vystřídáte třeba tři role.
Taková práce je samozřejmě mnohem náročnější a není příliš vhodná pro obyčejného hráče. Proto na posty cizích postav přímo oslovíme jednotlivce, kteří tím vlastně doplní v případě potřeby organizační tým. V případě, že potřeba nebudou, budou si moci normálně zahrát.

Žádné komentáře:

Okomentovat